Skip to main content

Upcoming: Marichelle de Jong Foundation

We hebben weer leuk nieuws! Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de Marichelle de Jong Foundation om te richten.
Deze stichting zal zich gaan inzetten voor Rotterdamse jongeren die begeleiding willen krijgen bij hun persoonlijke, sociale en mentale ontwikkeling onder de naam van het programma: Mind over Matter, for boxing and mindset.

Waarom?

Het concept is ontstaan doordat steeds meer jongeren kampen met problemen. Denk hierbij aan pestgedrag, eenzaamheid, prestatiedruk of stress, zowel op het persoonlijke vlak, op school of thuis. Dit kan leiden tot een verminderde weerbaarheid of zelfvertrouwen bij de jongeren, wat zich uit in mentaal en/of fysiek ongemak.

Wat?

“Mind over Matter” bestaat uit een traject van 6 weken, waarbij de deelnemers 1 maal per week bij ons komen trainen. Tijdens de trainingen gaan we gezamenlijk en individueel werken aan de weerbaarheid en het zelfvertrouwen door middel van boksen, bootcamps en mentale coaching.

Voor wie?

Mind over Matter is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud die woonachtig zijn in de regio Rotterdam, die momenteel duidelijk een slecht zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen hebben en er baat bij zullen hebben om mentaal en fysiek weerbaarder te worden.

Wanneer?

Na de zomervakantie, maand september/oktober 2023, willen we het programma introduceren. Voorafgaand aan de start hiervan nodigen wij geïnteresseerde ouders en/of jongeren uit voor een informatieavond, waarin wij zullen uitleggen wat zij kunnen verwachten van de trainingen én wat onze voorwaarden en verwachtingen zijn bij hun eventuele deelname. Hierna kunnen de jongeren opgegeven worden en volgen de intakegesprekken, waarna we met de eerste groep van 10 deelnemers.

Nu al interesse?

Ben jij zelf of is jouw kind tussen de 12 en 18 jaar en heb je het idee dat dit programma jou of jouw kind kan helpen?
Laat ons dan weten dat je interesse hebt door een email te sturen naar info@tyrboxing.nl en dan houden we jou op de hoogte van de ontwikkelingen en hoe je kunt inschrijven voor het programma.