Skip to main content

Personal trainer Rotterdam

Zoek je een personal trainer in Rotterdam om nou eens écht fit te worden?

Schrijf je dan in voor personal training bij TYR Boxing, de snelste weg om jouw fitnessdoelstellingen te behalen! Boek een PT training via de mail om te zien wat een personal trainer voor jou kan betekenen.

 

De voordelen van een personal trainer

Misschien ken je dit wel. Je bent al tijden bezig met sporten, maar het lukt je maar niet om echt fitter te worden en je doelen te behalen.

Er komt dan ook heel wat bij kijken.

De juiste voeding, de beste trainingsoefeningen die passen bij jouw doelstellingen, goede en haalbare trainingsschema’s, motivatie, discipline… Het is zeker niet makkelijk om dat in je eentje voor elkaar te boksen.

Met een personal trainer krijg je de juiste begeleiding om de eindstreep wél te halen. Je krijgt een eigen coach die je stap voor stap begeleidt om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Personal training is de beste en meest effectieve manier van trainen.

 

Bereik je fitnessdoelen met een personal trainer

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen doelen om te gaan trainen. Zoals fitter worden, meer spierkracht opbouwen, kilo’s kwijtraken of meer zelfvertrouwen krijgen. Met personal training brengen we jouw doelen in kaart en krijg je persoonlijke begeleiding en advies om die te realiseren.

Dat is wat trainen met een personal trainer ook zo effectief maakt.

Aan de hand van jouw eigen wensen en doelen krijg je een persoonlijk plan van aanpak. Met gerichte begeleiding, advies en training op maat krijg je de sleutel tot succes in handen om jouw doelen te bereiken.  Heb je interesse om samen te werken aan je doen? Neem dan contact.

Personal training biedt je alles wat je nodig hebt:

  • Persoonlijke aanpak
  • De juiste begeleiding
  • Gericht advies
  • Motivatie om vol te houden en door te gaan
  • Voedingsadvies op maat
  • Fysiek en mentaal sterker worden

 

Duo personal training Rotterdam

Wil je liever samen met iemand trainen, bijvoorbeeld een vriend(in) of collega? Dat kan! Met een duo personal training sta je er niet alleen voor. Je kunt elkaar motiveren en samen trainen om fitter te worden. Samen trainen met iemand die je kent en vertrouwt, kan het makkelijker maken om je motivatie vast te houden. En het is ook nog eens gezellig! Bel nu om gelijk samen te starten!

 

Boksen personal training

Boksen is tegenwoordig ongekend populair. Het is een ideale sport om tegelijk te werken aan zowel cardio als kracht. Daarnaast is boksen een heerlijke manier om te ontstressen. Het is een intensieve training waar je al je energie in kwijt kunt en waarbij je de stress letterlijk van je af kunt slaan. Dat maakt boksen ook zo geschikt als een vorm van personal training.

Wil je liever niet sparren tegen anderen? Geen probleem! Je kunt bij TYR Boxing ook lekker boksen zonder contact met onze bokszaktraining. Dat is werken aan je bokstechniek, kracht en uithoudingsvermogen zonder risico op kwetsuren!

 

Kom in actie!

Ben je er klaar voor om in actie te komen? Wil je zo effectief mogelijk trainen en nu eens echt werk maken van jouw persoonlijke doelstellingen?

Ga dan aan de slag met een personal trainer bij TYR Boxing in Rotterdam! Zet de eerste stap op weg naar je fitnessdoelen en meld je vandaag nog aan voor een personal training.
Een personal training afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur (!) voorafgaand aan de afspraak afmeldt.