Skip to main content

Hoe jij van continu vermoeid, niet in shape en telkens in gevecht met de kilo’s naar mentale en fysieke fitheid, een strakke shape en een topconditie gaat in een paar lessen via de 12 Rounds methode van TYR Boxing.

Kom het nu vrijblijvend ontdekken tijdens een proefles!

Welke bokstrainingen zijn er?

  Ben je beginner of gevorderd? Wij hebben trainingen voor elk niveau om de fijne kneepjes van het boksen te leren.

 • Boxing Niveau 1 is een boksles gericht voor beginners. Ideaal voor iedereen die puur wil boksen als cardio- en krachttraining.
 • Boxing Niveau 2 is sporters die niveau 1 hebben doorlopen en echt een stapje verder willen. In deze training leer je boksen op techniek en tactiek, zowel in de ring als op de vloer.
 • Boxing Bag is voor iedereen die sterker wilt worden en zorgt voor een hogere vetverbranding. Het is de ideale workout voor kracht, cardio én ontspanning.
 • Box n Booty, een boxing bag training waarbij de focus ligt op oefeningen voor de billen en benen.
 • Box & Burn is een gevarieerde en intensieve bokstraining voor iedereen; boksen, padwork, boxing bag en circuittraining.
 • Pads training is een intensieve workout voor boksers die al de basis bokstechnieken beheersen. Met padsen werk je niet alleen aan je techniek, maar het is ook ideaal om je uithoudingsvermogen te verbeteren.
 • Senior boksen is voor sporters vanaf 55+ jaar waar die puur wil boksen als cardio- en krachttraining zonder sparring.

TYR Boxers aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te boksen bij TYR Boxing.
Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij de trainingen en wat heeft boksen ze gebracht? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

 • Johan

  In het begin had ik te maken met revalidatie door een ongeval. Toen heb ik met Marichelle elke week PT’s gedaan. Door je hersens te laten werken (snel moeten reageren voorhand stoothand ) zie ik dat het heel langzaam steeds beter gaat. Ik box om te kunnen werken zeg ik altijd. Ik had altijd rugpijn. Nu al 5 jaar niet meer.

 • Priscilla

  Iedereen is even vriendelijk en open voor een praatje. Boksen geeft me energie en een frisse mind! Het afgelopen jaar ben ik m’n zwangerschap kilo’s en wat lichamelijke struggles kwijt geraakt. Het heeft me verbaasd en doen inzien dat sporten oprecht veel doet.

 • Petra

  Ik heb ooit een clinic boksen gedaan en ik vond het zo leuk dat ik op zoek ging naar een leuke en een voor vrouwen meer toegankelijke boksschool en die vond ik ook bij Marichelle de Jong.

 • Luseni

  Mijn eerste reactie op de proefles was echt van “ai dit moet ik nog eens doen”.
  Ik boks net een paar weken maar zie al vooruitgang bij mijzelf en dat vind ik weer leuk om te zien. Ben in 2 weken van broekmaat 36 naar 34 gegaan.