Wat een bizarre tijd zitten we nu in. De boksschool is noodgedwongen gesloten en dat vind ik erg vervelend voor jou. Daarom stuur ik je dagelijks berichten, video’s en live trainingen op social media zodat je toch in conditie kan blijven.

Afhankelijk van hoelang de gedwongen sluiting duurt, kan een kleine boksschool als TYR Boxing de vaste kosten niet betalen uit de aanwezige reserves. Dit houdt in dat ik alleen kan blijven bestaan als de contributies gewoon doorbetaald worden. Om het voortbestaan van TYR te waarborgen, wil ik een beroep doen op jouw solidariteit. Want samen slaan we ons er wel doorheen.

Zoals eerder gecommuniceerd is zal ik de maand maart compenseren. Wanneer ik van de overheid weer open mag, krijg je als compensatie van mij een maand lang GRATIS onbeperkt trainen. Mocht de sluiting langer duren dan 6 april zal ik wederom jou een compensatie aanbieden. Tot nu toe “fingers crossed” en ik houd je op de hoogte.

 

Ik dank je van harte voor je begrip.

Be safe, Stay healthy en Keep on moving
Marichelle de Jong


TYR Boxing
Vlambloem 117
3068 JG Rotterdam

TYR Boxing B.V.
KvK 69374279
BTW: NL857850568B01

© NetTactics 2021