Get in the best shape of your life

De 6 Week Boxing Challenge is een programma dat Marichelle heeft gemaakt en getest.

Diverse personen hebben deze uitdaging met succes afgerond.
Met deze boxing challenge val je in 6 weken minimaal 4 kilo af en verlies je minimaal 3 cm buikomvang. Je ontwikkelt een sterk, fit lichaam met de mindset van een echte kampioen. Het brengt je boxing skills naar een hoger niveau met de 6 weeks Boxing Challenge. Het is een unieke methode om superfit te worden met uitdagende workouts in de gym en voor thuis.

Ben je klaar om kilo’s af te vallen en superfit te worden?
Met je gepersonaliseerde trainingsprogramma en voedingsplan ga je van start met de challenge. Je ontvangt een membership voor de trainingen op de club, een wekelijkse home workout en we bespreken elke week je prestaties.

Zo heb je nooit meer een excuus om niet te trainen.
Naast de bokstrainingen op de club bij TYR Boxing krijg je ook uitdagende home workouts. Voor deze body workouts heb je geen apparaten nodig: je kunt ze overal doen. Met het trainingsprogramma van de 6 Week Boxing Challenge vliegen de kilo’s eraf en word je fitter en sterker dan ooit.

Heb jij een uitdaging nodig om in het nieuwe jaar fit te worden en de overbodige kilo’s af te trainen? Neem dan contact met Marichelle de Jong en kijk hier naar!


TYR Boxing
Vlambloem 117
3068 JG Rotterdam

TYR Boxing B.V.
KvK 69374279
BTW: NL857850568B01

© NetTactics 2021