GET BACK IN SHAPE met de KILLER BOXING WORKOUT!
Dinsdag 16 maart mogen ook 27+ jaar buiten trainen!

We gaan weer trainen YESSSSSSS!!!!!
Je leest het goed, we gaan weer van start. Vanaf volgende week (16 maart) mag er ook weer buiten gesport worden door 27 jarigen en ouder en dat in groepen van 4 en uiteraard op 1,5 meter. We gaan ook weer van start met in shape komen dankzij de Killer Boxing Workout bij TYR Boxing!

TRAINING STATIONS
Een groep van 16 mensen zal onderverdeeld worden in groepen van 4 die elk hun eigen station krijgen. Op de parkeerplekken voor het rolluik van TYR, voor de voordeur en op 2 parkeerplekken bij Asito zetten we spullen neer. Parkeer daarom je auto in de buurt van de boksschool, maar niet daar.

KILLER BOXING WORKOUT
Tijdens de workouts houdt iedereen 1,5 meter afstand. Op elk station ga je met je groepje de oefeningen doen. De trainer legt uit wat de oefeningen zijn en geeft de rondetijden aan. Na 4 ronden maak je alles schoon en verwissel je van station wanneer de trainer het zegt. Bij elke ronde neem je ook je eigen bidon en handdoek mee. Vergeet dus niet wat te drinken mee te nemen en houd altijd afstand van elkaar, zodat we geen gezeur krijgen.

SPORTSCHOOL BLIJFT GESLOTEN
Voel je je niet lekker? Dan lijkt het mij vanzelfsprekend dat je thuis blijft, nadat je via de app PaynPlan hebt afgemeld. Zo kan iemand anders op jouw plek trainen. Wel zo netjes toch? De boksschool is dicht, dus ook de wc’s en kleedkamers. Kleed je thuis om, ga na de wc en kom 10 à 5 minuten voor de training aan bij de boksschool. Ook als de training voorbij is, vraag ik je om niet te lang te blijven praten en ook dat op minimaal 1.5 meter.
Ik weet het, het is niet gezellig, maar zo voorkomen we problemen en kunnen we nog lang blijven genieten van het sporten.

TIJDEN/AANMELDEN
Vanaf zondag kan je via PaynPlan je inschrijven voor de trainingen.
Maandag tm donderdag zijn er trainingen om 18:00 -18:50 uur en van 19:00 – 19:50 uur.
Zaterdag en zondag 09:00 – 09:50 en 10:00 – 10:50 uur.

Om iedereen een kans te geven om zich voor de training in te schrijven kan je niet eerder dan 2 dagen van te voren een plekje reserveren.

PUSH BERICHT AANZETTEN
Via de push berichten van de pay’n plan app houd ik jullie op de hoogte van alle informatie, maar ook of de training afgelast wordt door eventueel slechte weer. Heb je deze push berichten niet aan staan via je telefoon? Dan is dit een goed moment om ze aan te zetten!

Omdat we weer mogen en kunnen trainen, zal ik de lidmaatschappen ook weer aanpassen naar de oude instelling. Als je nog vragen hebt, mail of bel me gerust en anders tot volgende week!

Zorg goed voor je zelf en voor elkaar. Tot dinsdag!


TYR Boxing
Vlambloem 117
3068 JG Rotterdam

TYR Boxing B.V.
KvK 69374279
BTW: NL857850568B01

© NetTactics 2021