Skip to main content

Bokszaktraining Rotterdam

Bokszaktraining in Rotterdam? Kom dan naar TYR Boxing en leef je uit op de bokszak! Bokszaktraining maakt je lichaam sterker, verbetert je coördinatie en zorgt voor een hogere vetverbranding. Het is de ideale workout voor kracht, cardio én ontspanning. Heerlijk om aan het eind van de dag even alle spanning van je af te boksen. Maar ook perfect voor in de ochtend: zo begin je ontspannen en vol energie aan je dag.

Voordelen van bokszaktraining

Er zijn best veel mensen die geïnteresseerd zijn in boksen, maar het toch niet aandurven om het zelf eens te proberen. Boksen is een contactsport en niet iedereen ziet het zitten om tegen anderen te sparren.

Voor iedereen die graag wil boksen maar liever niet wil sparren, is bokszaktraining de ideale workout. Je traint alleen op de boxing bag: een veilige manier van boksen zonder fysiek contact. Werken aan je uithoudingsvermogen, techniek en conditie zonder risico op kwetsuren.

Dit zijn de voordelen van bokszaktraining:

  • Perfect voor verbeteren van je conditie
  • Sneller afvallen en vet verbranden door hoge trainingsintensiteit
  • Op een gezonde manier ontstressen: lekker afreageren op de bokszak
  • Werken aan je bokstechniek
  • Betere coördinatie
  • Fysiek sterker worden: opbouw van meer spiermassa
  • Geschikt voor iedereen: van jong tot oud, voor mannen en vrouwen

Bokszaktraining: gezond voor lichaam én geest

Bij sporten denken de meeste mensen als eerste aan de gezondheidsvoordelen voor je lichaam. Maar je geest heeft er ook heel veel baat bij. En dat geldt zeker voor de bokszaktraining!

Dagelijks krijg je een hoop prikkels te verwerken. Op je werk, maar ook daarbuiten. Denk alleen maar aan de intensiteit van de huidige informatiemaatschappij. Je wordt heel de dag door gebombardeerd met berichtjes en nieuws op je telefoon, computer en social media. Er zijn zoveel dingen die je aandacht vragen.

Het is niet voor niets dat stress en burn-outs steeds vaker gehoorde klachten zijn. Sporten is de ideale manier om die stress te lijf te gaan. Je houdt jezelf fit en tijdens het sporten maakt je lichaam allerlei stofjes aan die de stress in je lichaam verminderen, zoals endorfine, adrenaline, dopamine en serotonine.

De bokszaktraining werkt hiervoor extra goed, omdat je letterlijk alle stress en spanning even van je af kunt slaan. Er is geen betere manier om je stress te lijf te gaan dan je even helemaal af te reageren op een bokszak!

Proefles bokszaktraining

Wil je ook leren boksen op de bokszak? Boek dan een proefles via de button hieronder Je krijgt heldere uitleg van professionele instructeurs en je gaat onder begeleiding trainen met de bokszak. De proefles is geheel vrijblijvend: zo kun je zien of bokszaktraining ook iets voor jou is!

Ga naar “tarieven” in het hoofdmenu en kies één van de pakketten uit om deze training te kunnen volgen. Zie “rooster” in het hoofdmenu voor de training.