Boksen Rotterdam vrouwen

Zit je eraan te denken om te gaan boksen, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Kom dan eens een keer meeboksen bij TYR Boxing! Ons Women Only-programma is een speciale training boksen voor vrouwen. Van oudsher heeft boksen een beetje het imago van een mannensport. Maar dat is gelukkig allang niet meer zo! Boksen is enorm populair en er zijn ook steeds meer vrouwen die gaan boksen om fitter te worden.

Boksen is zo veel meer dan alleen sparren en gevechten in de ring. Het is een gevarieerde, dynamische training waarmee je het beste uit jezelf leert halen. Boksen is de ideale workout om je fysieke en mentale kracht te verbeteren.

Women only: boksen voor vrouwen

De women only-training bij TYR Boxing in Rotterdam is boksen voor vrouwen die fitter willen worden en zich sterker willen voelen.

Boksen is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je sterker en weerbaarder op zowel fysiek als mentaal vlak. In het boksen voor vrouwen-programma leer je alle basistechnieken en -tactieken van het boksen. Ook krijg je een effectieve en gerichte conditie- en krachttraining in een speciaal ontwikkelde circuitvorm.

Niet zo’n behoefte aan sparren en boksen in de ring? Geen probleem! Je kunt ook lekker boksen op de boxing bag in onze bokszaktraining  Zo werk je aan je techniek, kracht en uithoudingsvermogen zonder te sparren!

Waarom boksen voor vrouwen zo populair is

Het is niet voor niets dat steeds meer vrouwen gaan boksen. Boksen heeft namelijk vele voordelen!

1) De ideale manier om te ontstressen
Last van stress? Dan is boksen de ideale manier om die stress eens goed te lijf te gaan! Boksen is een intensieve workout waarbij heel wat endorfines vrijkomen. Dit is een gelukshormoon waardoor je je beter gaat voelen en de stressniveaus in je lichaam verlaagd worden. Minder stress en je voelt je ook nog eens een stuk vrolijker!

2) Een boost voor je energie
Ken je dat gevoel, dat je na een lange werkdag volkomen leeg bent en geen energie of fut meer hebt om iets te gaan doen? Dan is meedoen aan boksen voor vrouwen echt iets voor jou. De ideale manier om een echte boost te geven aan je energie! Boksen voor vrouwen is een intensieve bokstraining waar je tot het uiterste gaat. Je daagt jezelf maximaal uit en door de workout komt je bloedsomloop optimaal op gang. Met een bokstraining verbeter je je concentratie, ben je heerlijk ontspannen en krijg je energie voor tien!

3) Goed voor je weerbaarheid en zelfvertrouwen
Vechtsporten hebben een groot voordeel: je krijgt er meer zelfvertrouwen door en je voelt je weerbaarder. Als je bokstechnieken beheerst, krijg je meer kracht en een betere coördinatie. Mocht je ooit in een gevechtssituatie terechtkomen, dan kun je je beter verdedigen en weet je wat je moet doen. Boksen voor vrouwen geeft je meer zelfvertrouwen, waardoor je je prettiger voelt en weerbaarder bent.

4) Meer fysieke en mentale kracht
Boksen voor vrouwen is een dynamische training die je hele lichaam sterker maakt. Maar naast fysieke kracht, bouw je ook aan je mentale kracht. Je haalt het uiterste uit jezelf en werkt aan je mentale kracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast krijg je meer zelfvertrouwen en voel je je weerbaarder. Boksen voor vrouwen is een complete training voor lichaam en geest!

Gratis proefles boksen voor vrouwen Rotterdam

Enthousiast geworden en wil je eens komen ondervinden of boksen ook iets voor jou is?
Boek dan een gratis proefles boksen voor vrouwen bij TYR Boxing.

Ga naar de pagina tarieven en kies één van de pakketten uit om deze training te kunnen volgen. Zie rooster in het hoofdmenu voor de training.

 


TYR Boxing
Vlambloem 117
3068 JG Rotterdam

TYR Boxing B.V.
KvK 69374279
BTW: NL857850568B01

© NetTactics 2021