Boksen kinderen

Kinderen van 6-14 jaar kunnen nu ook terecht bij TYR Boxing.

De trainers van TYR Boxing Kids richten zich naast het aanleren van de bokstechniek en tactiek ook op de weerbaarheid. Op spelende wijze wordt het boksen afgewisseld met spelvormen waar ook aan hun conditie wordt gewerkt.

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn dan ook waarden die centraal staan bij TYR Boxing.

Het doel van de trainingen is niet om kinderen te leren dat vechten de oplossing is of dat ze wat ze tijdens de training leren zoveel mogelijk daarbuiten toe moeten passen. In plaats daarvan leren kinderen hun eigen frustratie in bedwang te houden, leren ze respect voor hun tegen- en medestander en leren ze dat ze situaties zelf onder controle hebben. Daarnaast worden er een aantal keren per jaar graduaties afgenomen zoals bij karate en judo.

Trainingstijden zijn elke woensdag 16.00 – 17.00 (6 tm 9 jaar / beginnelingen) 17.00 – 18.00 uur (v.a 10 jaar / gevorderden)  uur en zaterdag 08.45 – 09.45 uur (alle groepen). Mail naar info@tyrboxing.nl voor vragen  of bel 06-22120509